Nederlandse selectie voor 4 Nations Tournament bekend

De Nederlandse Darts Bond (NDB) heeft bekend gemaakt welke spelers namens Nederland in actie gaan komen op het 4 Nations Tournament in het Beglische Mol op 13 en 14 april.

Alexander Merkx, Dennie Olde Kalter en Wesley Plaisier zijn net als vorig jaar uitgenodigd voor deze editie. Arjan Konterman, Johan van Velzen, Ron Meulenkamp, Ryan de Vreede en Johann Brouwer maken het team compleet.

Bij de dames zijn het Desiree Geel, Roos van der Velde, Aletta Wajer en Noa-Lynn van Leuven die het oranjetenue aan mogen trekken. Bradley van der Velden, Cas Maessen, Kendji Steinbach en Massimo Balsamo gaan meedoen aan het jongenstoernooi, terwijl Fardau de Jong en Daphne Camijn deelnemen bij de meisjes.

Het 4 Nations Tournament is een toernooi met spelers uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Zij spelen op zaterdag 13 april een teamtoernooi, waarna op zondag 14 april wordt gestreden om de individuele prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties