Osborne eerste finalist in vierde speelweek Online Darts League

Colin Osborne heeft de poulewinst gegrepen in Groep A tijdens de vierde speelweek van de Online Darts Live League (Fase 3).

De Engelsman ging woensdag op de afsluitende speeldag van deze groep enkel onderuit tegen Richie Burnett (4-2). Wel won Osborne van Jim McEwan (4-1), James Richardson (4-3), Chris Gilliand (4-3) en Michael Warburton (4-2).

Met twintig punten eindigt Ozzy bovenaan in de poule. Gilliand werd tweede met achttien punten, gevolgd door McEwan met zestien punten. Richardson, Burnett en Warburton kwamen niet verder dan twaalf punten.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Wes Newton, Rob Collins en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Matthew Dennant, Josh McCarthy en Steve Perren de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 3, Week 4)

Woensdag 28 juli

Jim McEwan 1-4 Colin Osborne

James Richardson 1-4 Michael Warburton

Richie Burnett 3-4 Chris Gilliand

Colin Osborne 4-3 James Richardson

Chris Gilliand 1-4 Jim McEwan

Michael Warburton 4-1 Richie Burnett

Colin Osborne 4-3 Chris Gilliand

James Richardson 4-3 Richie Burnett

Jim McEwan 4-3 Michael Warburton

Chris Gilliand 4-3 James Richardson

Michael Warburton 2-4 Colin Osborne

Richie Burnett 1-4 Jim McEwan

Michael Warburton 3-4 Chris Gilliand

Jim McEwan 4-3 James Richardson

Colin Osborne 2-4 Richie Burnett

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties