Osborne nieuwe weekwinnaar in MODUS Super Series

Colin Osborne is zaterdagavond in Portsmouth de vierde weekwinnaar geworden in het nieuwe seizoen van de MODUS Super Series.

De beste zes spelers van de eerste vijf speeldagen troffen elkaar zaterdag verdeeld over twee poules tijdens de finaledag van deze speelweek.

Osborne werd eerst ingedeeld in Groep A met Gavin Carlin en Darryl Pilgrim. Laatstgenoemde won beide poulewedstrijden, terwijl Osborne het onderlinge duel met Carlin naar zich toetrok om als nummer twee naar de knock-outfase te gaan.

In Groep B wisten Jelle Klaasen, Arron Monk en Conan Whitehead allen één partij te winnen. Op basis van legsaldo gingen Klaasen en Monk verder naar de halve finales.

Monk versloeg Pilgrim daarna in de eerste halve finale met 4-2, terwijl Osborne met 4-3 te sterk was voor Klaasen. Osborne pakte vervolgens de weektitel door Monk met 4-1 te verslaan in de finale.

MODUS Super Series - Week 4

Zaterdag 19 november

Groep A

Colin Osborne 4-2 Gavin Carlin

Cavin Carlin 1-4 Darryl Pilgrim

Darryl Pilgrim 4-3 Colin Osborne

Groep B

Conan Whitehead 2-4 Jelle Klaasen

Jelle Klaasen 3-4 Arron Monk

Arron Monk 3-4 Conan Whitehead

Halve finale

Darryl Pilgrim 2-4 Arron Monk

Jelle Klaasen 3-4 Colin Osborne

Finale

Arron Monk 1-4 Colin Osborne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties