Owen leidt Groep C na eerste wedstrijden tijdens finaleweek Online Darts League

Donderdag zijn de eerste wedstrijden in Groep C tijdens de finaleweek van de Online Darts League (Fase 4) gespeeld. Robert Owen gaat na de eerste dag aan kop, maar de gehele top vier heeft hetzelfde puntenaantal.

Owen heeft zes punten gepakt op de eerste dag met een legsaldo van +6. Ook Johnny Haines, Connor Scutt en Rob Collins wonnen donderdag drie duels. Chris Gilliland heeft vier punten, terwijl Martin Adams laatste staat met twee punten.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Jarred Cole, Nick Fullwell, Richie Burnett, Chas Barstow en Gary Stone tweemaal een poule tegen elkaar. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat. Kevin Burness wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Darts Live League (Fase 4)

Donderdag 16 september

Chris Gilliland 2-4 Connor Scutt

Rob Collins 3-4 Johnny Haines

Robert Owen 4-2 Martin Adams

Connor Scutt 4-1 Rob Collins

Martin Adams 0-4 Chris Gilliland

Johnny Haines 0-4 Robert Owen

Connor Scutt 3-4 Martin Adams

Rob Collins 4-3 Robert Owen

Chris Gilliland 0-4 Johnny Haines

Martin Adams 2-4 Rob Collins

Johnny Haines 3-4 Connor Scutt

Robert Owen 2-4 Chris Gilliland

Johnny Haines 4-0 Martin Adams

Chris Gilliland 3-4 Rob Collins

Connor Scutt 1-4 Robert Owen

Stand in Groep C na vijf wedstrijden

1. Robert Owen 6 pts (+6)

2. Johnny Haines 6 pts (+4)

3. Connor Scutt 6 pts (+2)

4. Rob Collins 6 pts (+0)

5. Chris Gilliland 4 pts (-1)

6. Martin Adams 2 pts (-11)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties