PDC-bestuurder Porter doet belofte: 'Het komt honderd procent op kalender voor volgend jaar'

De recente eerste editie van de Hongaarse Darts Trophy lijkt een stempel te hebben gedrukt op de European Tour en er zijn plannen om in 2022 terug te keren met het toernooi in Boedapest.

PDC-bestuurder Matt Porter sprak met de Weekly Dartscast over de Hungarian Darts Trophy en bracht hulde aan de organisatoren voor hun steun aan het toernooi.

"Het staat volgend jaar 100 procent op de kalender'', zei Porter tegen de Weekly Dartscast. "Het was een fantastisch evenement met een geweldig publiek. Er is veel animo voor darts in Hongarije, en eigenlijk in dat deel van de wereld in Oost- en Centraal-Europa.''

"Alle lof voor het Hongaarse team, dat het evenement heeft gesteund en in elkaar gezet. Ze waren zeer toegewijd en hielden vol tijdens de pandemie. Toen ze de kans hadden om af te zeggen, hebben ze dat niet gedaan en ze werden beloond met een geweldig deelnemersveld. Ik denk dat het merendeel van de topspelers aanwezig was.''

Porter was ook vol lof over het publiek, dat op zondag met bijna vijfduizend fans aanwezig was. ''Het publiek was fantastisch en ze kregen er ook nog lokale TV-aandacht voor. Het was echt een pluspunt na wat duidelijk een moeilijk jaar is geweest voor de Euro Tour."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties