Richardson leidt groep na start nieuwe speelweek in Online Darts League

James Richardson gaat aan de leiding in Groep A na de eerste speeldag in de nieuwe speelweek van de Online Darts League.

De Engelsman wist maandag vier van zijn vijf duels te winnen. Richardson verloor zijn openingsduel van Chris Gilliand (2-4), maar zegevierde daarna tegen Richie Burnett (4-2), Colin Osborne (4-0), Michael Warburton (4-0) en Jim McEwan (4-2).

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Wes Newton, Rob Collins en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Matthew Dennant, Josh McCarthy en Steve Perren de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 3, Week 4)

Maandag 26 juli (vanaf 10:30 uur)

James Richardson 2-4 Chris Gilliand

Jim McEwan 2-4 Colin Osborne

Michael Warburton 0-4 Richie Burnett

Chris Gilliand 2-4 Jim McEwan

Richie Burnett 2-4 James Richardson

Colin Osborne 2-4 Michael Warburton

Chris Gilliand 4-3 Richie Burnett

Jim McEwan 2-4 Michael Warburton

James Richardson 4-0 Colin Osborne

Richie Burnett 2-4 Jim McEwan

Colin Osborne 4-1 Chris Gilliand

Michael Warburton 0-4 James Richardson

Colin Osborne 2-4 Richie Burnett

James Richardson 4-2 Jim McEwan

Chris Gilliand 3-4 Michael Warburton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties