Richardson rekent af met Webster voor weektitel in Online Darts League

James Richardson heeft zaterdagavond de eindzege gepakt op de finaleavond van de tweede speelweek in de derde fase van de Online Darts Live League.

De zes beste spelers van de afgelopen week troffen elkaar zaterdag in de finalepoules. Vanuit Groep A wisten James Richardson en Colin Osborne door te stoten tot de laatste vier. Richardson deed dat na overwinningen op Osborne (4-3) en Rob Collins (4-2). Osborne won het onderlinge duel met Collins.

In de andere poule drongen Mark Webster en Richie Burnett door tot de halve finales. Beide spelers wonnen in deze groep van Chris Gilliand, terwijl Webster groepswinnaar werd na een 4-1 overwinning op Burnett.

Richardson won vervolgens in de eerste halve finale met 4-2 van Burnett, terwijl Webster na een beslissende leg zegevierde tegen Osborne. Burnett pakte daarna wel de winst in de troostfinale, waardoor hij net als de twee finalisten door is naar de finaleweek van de Online Darts League.

De finale was een gemakkelijke prooi voor Richardson, die Webster met 4-0 versloeg om de weektitel voor zich op te eisen. Richardson houdt aan deze titel een mooi bedrag van 2500 pond over.

Speelschema finalegroep Online Darts Live League (Week 4)

Zaterdag 31 juli

Groep A

Colin Osborne 4-3 Rob Collins

James Richardson 4-3 Colin Osborne

Rob Collins 2-4 James Richardson

Groep B

Chris Gilliand 0-4 Richie Burnett

Mark Webster 4-2 Chris Gilliand

Richie Burnett 1-4 Mark Webster

Halve finale

James Richardson 4-2 Richie Burnett

Mark Webster 4-3 Colin Osborne

Troostfinale

Richie Burnett 4-2 Colin Osborne

Finale

James Richardson 4-0 Mark Webster

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties