Tickets voor WK Darts al bijna uitverkocht

De kaarten voor het WK Darts gaan als warme broodjes over de toonbank. Een dag nadat de tickets in de vrije verkoop zijn gegaan, waren ze al bijna uitverkocht, zo meldt de PDC.

De vrije verkoop ging op donderdag 29 juli van start. De PDC, organisator van het WK in Alexandra Palace, kwam vrijdagavond met het bericht dat nog maar slechts vijf procent van het totaal aantal beschikbare kaarten over zijn.

De verwachting is dat het iconische Alexandra Palace weer volledig gevuld kan zijn tijdens het WK Darts. Bij de afgelopen editie van het WK Darts waren enkel toeschouwers aanwezig op de openingsavond van het wereldkampioenschap.

Daarna ging Londen in een strenge lockdown vanwege de coronapandemie en werd het toernooi zonder de aanwezigheid van toeschouwers afgemaakt.

Het Alexandra Palace in Londen biedt plaats aan drieduizend fans per sessie. De goedkoopste tickets kosten 28 pond, terwijl fans voor 58 pond aanwezig kunnen zijn bij de WK-finale.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Lees meer over:
PDC WK Darts Alexandra Palace

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties