Sherrock debuteert deze week in MODUS Super Series

Fallon Sherrock maakt deze week haar debuut in de MODUS Super Series. Ze strijdt in deze competitie om een plek in de 'Champions Week' en de daarbijbehorende kampioenscheque van 20.000 pond.

Sherrock, die in juli de Women's World Matchplay-titel veroverde, begint haar MODUS Super Series-campagne op 8 december als ze deelneemt aan week zeven op de gloednieuwe, speciaal gebouwde locatie in Portsmouth.

Het debuut van de 'Queen of the Palace' in de MODUS Super Series komt vlak voor haar opwachting op het WK Darts later deze maand, zodat ze nog wat extra wedstrijdritme kan opdoen.

"Ik kan niet wachten om deel te nemen aan de MODUS Super Series. Ik was op de openingsavond van deze competitie en het was een fantastische sfeer'', laat Sherrock weten.

"Het is een zeer waardevolle toevoeging aan het circuit, die niet-Tour Card-houders de kans biedt om regelmatig op een groot podium mee te doen. Hierdoor krijgen meer spelers de kans om prof te worden. Het succes van Conan Whitehead in de eerste serie laat zien wat een geweldig platform het kan zijn voor de deelnemers.''

"Ik weet dat het een hevige strijd zal worden, en wie uiteindelijk de Champions Week haalt en de MODUS Super Series-titel wint, zal het verdienen. Hopelijk ben ik degene die deze keer zijn naam op de trofee kan zetten!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties