Speelschema dinsdagsessie voor derde speelweek Online Darts League (Fase 5) met onder meer Painter en Thornton

Dinsdag gaat de derde speelweek van de Online Darts Live League (Fase 5) verder. De eerste poule bestaat uit Darren Beveridge, Jamie Clark, Kevin Painter, Robert Owen, Robert Thornton en Tony Martin.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow, Lee Cocks en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn David Pallett, Scott Walters, Shaun Griffiths de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 5, Week 3)

Dinsdag 12 oktober (vanaf 10:30 uur)

Jamie Clark v Tony Martin

Kevin Painter v Darren Beveridge

Robert Owen v Robert Thornton

Darren Beveridge v Jamie Clark

Tony Martin v Robert Thornton

Kevin Painter v Robert Owen

Robert Thornton v Darren Beveridge

Jamie Clark v Kevin Painter

Robert Owen v Tony Martin

Jamie Clark v Robert Thornton

Darren Beveridge v Robert Owen

Kevin Painter v Tony Martin

Robert Owen v Jamie Clark

Robert Thornton v Kevin Painter

Tony Martin v Darren Beveridge

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties