Vier spelers op zes punten na eerste speeldag nieuwe speelweek Online Darts League

Maandag is de nieuwe speelweek van de Online Darts Live League van start gegaan. Nadat de zes deelnemers de eerste vijf wedstrijden hebben afgewerkt, staan vier van de zes spelers op zes punten.

Darren Beveridge, Jamie Clark, Tony Martin en Robert Thornton kwamen maandag ieder tot drie overwinningen en twee nederlagen. Robert Owen staat op de vijfde plek met vier punten, terwijl Kevin Painter maar één zege wist te noteren.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow, Lee Cocks en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn David Pallett, Scott Walters, Shaun Griffiths de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Darren Beveridge 2-4 Tony Martin

Kevin Painter 2-4 Robert Thornton

Jamie Clark 4-3 Robert Owen

Tony Martin 3-4 Kevin Painter

Robert Owen 0-4 Darren Beveridge

Robert Thornton 4-2 Jamie Clark

Tony Martin 4-2 Robert Owen

Kevin Painter 0-4 Jamie Clark

Darren Beveridge 4-1 Robert Thornton

Robert Owen 4-3 Kevin Painter

Robert Thornton 4-3 Tony Martin

Jamie Clark 4-1 Darren Beveridge

Robert Thornton 2-4 Robert Owen

Darren Beveridge 4-0 Kevin Painter

Tony Martin 4-3 Jamie Clark

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties