Smith kijkt met vertrouwen richting toekomst: 'Het beste moet voor mij nog komen in de PDC'

Jeff Smith heeft een moeilijke periode achter de rug. De 45-jarige Canadees wil er echter nog iets van maken de komende maanden.

"Het voorbije anderhalf jaar is bijzonder moeilijk geweest. Door de coronabeperkingen was het vaak heel moeilijk om te reizen, daarbovenop kwamen dan nog eens alle testen en ik moest bij thuiskomst in Canada ook altijd een periode in quarantaine.''

''Ik heb financieel ook behoorlijk wat verlies geleden. Daarnaast was het op mentaal vlak ook vaak moeilijk. Ik zat constant eenzaam op mijn hotelkamer en het was door de constant veranderende maatregelen telkens nog maar de vraag of ik thuis zou geraken", aldus Smith.

Toekomst

Nu de situatie stilaan lijkt op te klaren kijkt Smith met vertrouwen naar de toekomst. "Ik wil dit jaar nog enkele goede prestaties neerzetten om mijn Tour Card veilig te stellen. Ik ben er ook van overtuigd dat het beste voor mij nog moet komen in de PDC", besluit 'The Silencer'.

Lees meer over:
PDC Jeff Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties