Speelschema donderdagochtendsessie voor tweede speelweek Online Darts League met onder meer Newton en Girvan

De tweede poule in de tweede speelweek van de Online Darts Live League (Fase 4) gaat donderdagochtend van start. De nieuwe groep bestaat uit Lee Cocks, Wes Newton, Connor Scutt, Darren Beveridge, Scott Marsh en Nathan Girvan.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Paul Hogan, Scott Williams, Justin Smith, Michael Warburton en Richie Burnett tweemaal een poule tegen elkaar. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat. Jarred Cole wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema Online Darts Live League (Fase 4, Week 2)

Donderdag 26 augustus (vanaf 10:30 uur)

Lee Cocks v Wes Newton

Connor Scutt v Darren Beveridge

Scott Marsh v Nathan Girvan

Wes Newton v Connor Scutt

Nathan Girvan v Lee Cocks

Darren Beveridge v Scott Marsh

Wes Newton v Nathan Girvan

Connor Scutt v Scott Marsh

Lee Cocks v Darren Beveridge

Nathan Girvan v Connor Scutt

Darren Beveridge v Wes Newton

Scott Marsh v Lee Cocks

Darren Beveridge v Nathan Girvan

Lee Cocks v Connor Scutt

Wes Newton v Scott Marsh

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties