Speelschema donderdagochtendsessie voor vierde speelweek Online Darts League (Fase 3) met onder meer Burnett en Richardson

De tweede poule in de vierde speelweek van de Online Darts Live League (Fase 3) gaat donderdagochtend van start. De nieuwe groep bestaat uit Matthew Dennant, Josh McCarthy, Steve Perren, James Richardson, Richie Burnett en Michael Warburton.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Wes Newton, Rob Collins, Mark Webster, Chris Gilliand en Jim McEwan tweemaal een poule tegen elkaar. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat. Colin Osborne wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema Online Darts Live League (Fase 3, Week 4)

Donderdag 29 juli (vanaf 10:30 uur)

Matthew Dennant v Josh McCarthy

Steve Perren v James Richardson

Richie Burnett v Michael Warburton

Josh McCarthy v Steve Perren

Michael Warburton v Matthew Dennant

James Richardson v Richie Burnett

Josh McCarthy v Michael Warburton

Steve Perren v Richie Burnett

Matthew Dennant v James Richardson

Michael Warburton v Steve Perren

James Richardson v Josh McCarthy

Richie Burnett v Matthew Dennant

James Richardson v Michael Warburton

Matthew Dennant v Steve Perren

Josh McCarthy v Richie Burnett

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties