Lloyd geraakte onder de indruk van Wright: 'Denk dat hij dit jaar nog enkele majors gaat winnen'

Afgelopen weekend werd de World Matchplay gewonnen door Peter Wright. Ex-winnaar Colin Lloyd blikte in de The Darts Show podcast terug op het toernooi.

Lloyd, die de World Matchplay in 2005 wist te winnen, was onder de indruk van Peter Wright. "Peter had totale controle in elke wedstrijd, zijn prestatie was echt indrukwekkend. Ik denk dat hij dit jaar nog enkele majors gaat winnen, hij speelt momenteel immers met zoveel vertrouwen en haalt een ongelooflijk hoog niveau."

Regerend wereldkampioen Gerwyn Price ging er in de kwartfinales uit tegen Gerwyn Price. "Je zag duidelijk dat 'Gezzy' nog matchritme miste. Niet geheel onlogisch gezien hij dit jaar de Premier League moest missen door een covid-besmetting. Bovendien stuitte hij op een geweldige Dimitri Van den Bergh, die bevestigde dat zijn winst vorig jaar geen toeval was."

Durrant

Glen Durrant kon op de World Matchplay zijn slechte vormcurve nog niet ombuigen. "Glen moet even herbronnen, de komende maanden worden heel belangrijk voor hem. Heeft hij nog de honger en motivatie om er nog eens volledig voor te gaan? Ik ben benieuwd", besluit Lloyd.

Lees meer over:
PDC Peter Wright Colin Lloyd

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties