Speelschema finalegroep in zevende week MODUS League met onder meer Martin Adams | Dartsnieuws.com

Speelschema finalegroep in zevende week MODUS League met onder meer Martin Adams

Zaterdagavond strijden de vijf beste darters van de afgelopen week om de zevende weektitel in de MODUS Online Live League.

De afgelopen vijf dagen werden diverse poules gespeeld om te bepalen welke vijf spelers doorgingen naar de finalegroep. De eerste groep met zes darters stonden van maandag tot en woensdag driemaal tegenover elkaar. Martin Adams wist die groep te winnen en plaatste zich zo als eerste speler voor de finalegroep.

De overige spelers uit die eerste groep werden opgesplitst in twee nieuwe groepen, aangevuld met enkele nieuwe spelers. Donderdag- en vrijdagmiddag speelde de ene groep hun duels en daarvan gingen de nummers één en twee naar deze finalepoule. Dat werden Joe Davis en Scott Marsh. Ook donderdag- en vrijdagavond werd er een competitie gespeeld en daar kwamen Reece Robinson en Niall Culleton als winnaars uit de strijd.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 7)

Zaterdag 1 mei (vanaf 22:30 uur)

Joe Davis v Niall Culleton

Reece Robinson v Scott Marsh

Martin Adams v Joe Davis

Niall Culleton v Reece Robinson

Scott Marsh v Martin Adams

Joe Davis v Reece Robinson

Niall Culleton v Scott Marsh

Reece Robinson v Martin Adams

Scott Marsh v Joe Davis

Martin Adams v Niall Culleton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties