Speelschema maandagsessie voor vierde week Online Darts League met onder meer Burnett en Thornton

Maandag gaat de vierde speelweek van de vernieuwde Online Darts Live League van start. Deze poule bestaat uit John O‘Shea, Keelan Kay, Richie Burnett, Shaun McDonald, Kevin Burness en Robert Thornton.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Rob Collins, James Richardson en Mark Webster.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Arron Monk, Reece Robinson en Corrine Hammond de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 4)

Maandag 14 juni (vanaf 10:30 uur)

John O'Shea v Keelan Kay

Richie Burnett v Shaun McDonald

Kevin Burness v Robert Thornton

Keelan Kay v Richie Burnett

Robert Thornton v John O'Shea

Shaun McDonald v Kevin Burness

Keelan Kay v Robert Thornton

Richie Burnett v Kevin Burness

John O'Shea v Shaun McDonald

Robert Thornton v Richie Burnett

Shaun McDonald v Keelan Kay

Kevin Burness v John O'Shea

Shaun McDonald v Robert Thornton

John O'Shea v Richie Burnett

Keelan Kay v Kevin Burness

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties