Speelschema vrijdagochtendsessie voor achtste week MODUS League met onder meer Osborne en Jenkins

Vrijdag worden de laatste wedstrijden gespeeld in de tweede poule tijdens de achtste speelweek van de MODUS Online Live League. Deze groep bestaat uit Andy Jenkins, Paul Holloway, Josh McCarthy, Colin Osborne, Scott Baker en Ryan Hogarth.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Robert Owen, Wayne Warren, James Richardson, Chas Barstow en Stephen Burton tweemaal een poule tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Arron Monk wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 8)

Vrijdag 7 mei (vanaf 10:30 uur)

Andy Jenkins v Colin Osborne

Josh McCarthy v Paul Holloway

Ryan Hogarth v Scott Baker

Paul Holloway v Andy Jenkins

Colin Osborne v Scott Baker

Josh McCarthy v Ryan Hogarth

Scott Baker v Paul Holloway

Andy Jenkins v Josh McCarthy

Ryan Hogarth v Colin Osborne

Andy Jenkins v Scott Baker

Paul Holloway v Ryan Hogarth

Josh McCarthy v Colin Osborne

Ryan Hogarth v Andy Jenkins

Scott Baker v Josh McCarthy

Colin Osborne v Paul Holloway

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties