Speelschema woensdagsessie voor derde week MODUS League met onder meer Owen, Warburton en Beveridge

Woensdag worden de laatste wedstrijden gespeeld in de eerste groep van deze week in de MODUS Online Live League. Deze poule bestaat uit Robert Owen, Jamie Clark, Greg Ritchie, Darren Beveridge, Niall Culleton en Michael Warburton.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Paul Hogan, Lee Cocks en Fallon Sherrock.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Adrian Gray, Dave Parletti en Conan Whitehead de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 3)

Woensdag 9 juni (vanaf 10:30 uur)

Greg Ritchie v Darren Beveridge

Robert Owen v Niall Culleton

Michael Warburton v James Clark

Darren Beveridge v Robert Owen

James Clark v Greg Ritchie

Niall Culleton v Michael Warburton

Darren Beveridge v James Clark

Robert Owen v Michael Warburton

Greg Ritchie v Niall Culleton

James Clark v Robert Owen

Niall Culleton v Darren Beveridge

Michael Warburton v Greg Ritchie

Niall Culleton v James Clark

Greg Ritchie v Robert Owen

Darren Beveridge v Michael Warburton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties