Speelschema woensdagsessie voor tweede speelweek Online Darts League (Fase 5) met onder meer Adams, Burnett en Richardson

Woensdag gaat de tweede weekcompetitie van de Online Darts Live League (Fase 5) verder met de laatste wedstrijden in Groep A. Deze poule bestaat uit Richie Burnett, Stu Wilson, Martin Adams, Gary Robson, Niall Culleton en James Richardson.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Hetzelfde geldt voor de nummers vier, vijf en zes, die in een andere poule terechtkomen. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 5, Week 2)

Woensdag 29 september (vanaf 10:30 uur)

Martin Adams v James Richardson

Gary Robson v Richie Burnett

Niall Culleton v Stu Wilson

James Richardson v Gary Robson

Stu Wilson v Martin Adams

Richie Burnett v Niall Culleton

James Richardson v Stu Wilson

Gary Robson v Niall Culleton

Martin Adams v Richie Burnett

Stu Wilson v Gary Robson

Richie Burnett v James Richardson

Niall Culleton v Martin Adams

Richie Burnett v Stu Wilson

Martin Adams v Gary Robson

James Richardson v Niall Culleton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties