Price denkt overhand te hebben in rivaliteit met Van Gerwen: 'Hij is niet meer zo zelfverzekerd als paar jaar geleden'

Gerwyn Price werd afgelopen weekend eindwinnaar op de Gibraltar Darts Trophy. Op weg naar de zege versloeg hij onder meer Michael van Gerwen.

Price trof van Gerwen in de kwartfinales en versloeg hem na een zinderend duel met 6-5. "Het is altijd leuk om Michael te verslaan. De laatste jaren was hij de speler die ik moeilijk kon verslaan, maar nu denk ik dat het tij een beetje aan het keren is. Michael is niet meer zo zelfverzekerd als een paar jaar geleden. Hij is nog steeds een fantastische speler, een van de beste ter wereld, maar ik denk dat ik momenteel de overhand heb. Om hem te verslaan terwijl hij een gemiddelde van 105 had, maakte het nog beter", aldus 'The Iceman' bij pdc.tv.

Zelfvertrouwen

"Ik denk dat ik nu de te kloppen man ben in elk toernooi," vervolgt Price. "Misschien geloofde ik een paar maanden geleden niet echt in mezelf, maar ja ik ben wereldkampioen, ik ben de nummer één van de wereld. Ik zou de favoriet van de bookmakers moeten zijn en degene die ze allemaal willen kloppen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties