Price haalt zijn gelijk na titel op Gibraltar Darts Trophy: 'Veel mensen twijfelden, maar ik wist wat ik moest doen'

Gerwyn Price heeft ook het tweede en meteen ook laatste toernooi van het seizoen op de European Tour gewonnen. In de finale van de Gibraltar Darts Trophy versloeg hij de Oostenrijker Mensur Suljovic met 8-0.

Price had eerder deze maand ook al de Hungarian Darts Trophy gewonnen. "Het was een briljant weekend. In de finale was Mensur niet de speler die ik weet dat hij kan zijn. Dit weekend heb ik echter over de hele lijn echt goed gespeeld en ik denk dan ook dat ik de verdiende winnaar ben", aldus 'The Iceman' bij pdc.tv.

Blessure

De 36-jarige Welshman moest zich vorig weekend wegens een elleboogblessure nog terugtrekken op de Nordic Darts Masters. "Die blessure voelde ik al in de World Cup of Darts. De Nordic Darts Masters was geen rankingtoernooi en ik wist dat ik me moest voorbereiden op deze week, volgende week en alle grote toernooien die eraan komen. Het heeft gewerkt. Veel mensen twijfelden aan wat ik deed, maar ik wist wat ik moest doen", besluit Price.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties