Speelschema woensdagsessie voor tweede week MODUS League met onder meer Sherrock, Jenkins en Osborne

Woensdag worden de laatste wedstrijden gespeeld in de eerste groep van deze week in de MODUS Online Live League. Deze poule bestaat uit Andy Jenkins, Richard North, Fallon Sherrock, Scott Baker, Colin Osborne en Jarred Cole.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Rob Collins, Jason Askew en Joe Davis.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Stephen Burton, Josh McCarthy en Mike Gillet de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 2)

Woensdag 2 juni (vanaf 10:30 uur)

Fallon Sherrock v Scott Baker

Andy Jenkins v Colin Osborne

Jarred Cole v Richard North

Scott Baker v Andy Jenkins

Richard North v Fallon Sherrock

Colin Osborne v Jarred Cole

Scott Baker v Richard North

Andy Jenkins v Jarred Cole

Fallon Sherrock v Colin Osborne

Richard North v Andy Jenkins

Colin Osborne v Scott Baker

Jarred Cole v Fallon Sherrock

Colin Osborne v Richard North

Fallon Sherrock v Andy Jenkins

Scott Baker v Jarred Cole

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties