Thornton verovert leiding in Online Darts League na tweede speeldag

Robert Thornton heeft de leiding overgenomen van Robert Owen in Groep A tijdens de nieuwe speelweek van de Online Darts Live League.

Na drie zeges op maandag wist hij dinsdag vier overwinningen aan zijn totaal toe te voegen. Thornton verloor enkel zijn afsluitende duel tegen Matthew Dennant (4-2), maar versloeg wel James Richardson (4-2), Richard North (4-1), Sean Fisher (4-3) en Robert Owen (4-1).

Thornton staat na tien wedstrijden bovenaan met veertien punten, twee meer dan Dennant en Owen. Richardson staat op de vierde plek met tien punten, gevolgd door North (acht punten) en Fisher (vier punten).

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Jamie Kelling, Rob Collins en Deta Hedman.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Nick Fullwell, Stephen Burton en Anastasia Dobromyslova de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 4, Week 1)

Dinsdag 17 augustus

Matthew Dennant 4-0 Sean Fisher

Richard North 4-1 Robert Owen

Robert Thornton 4-2 James Richardson

Robert Owen 4-1 Matthew Dennant

Sean Fisher 3-4 James Richardson

Richard North 1-4 Robert Thornton

James Richardson 0-4 Robert Owen

Matthew Dennant 4-1 Richard North

Robert Thornton 4-3 Sean Fisher

Matthew Dennant 2-4 James Richardson

Robert Owen 1-4 Robert Thornton

Richard North 4-0 Sean Fisher

Robert Thornton 2-4 Matthew Dennant

James Richardson 4-2 Richard North

Sean Fisher 4-2 Robert Owen

Stand in Groep C na tweede speeldag

1. Robert Thornton 14 pts (+9)

2. Matthew Dennant 12 pts (+9)

3. Robert Owen 12 pts (+5)

4. James Richardson 10 pts (-3)

5. Richard North 8 pts (-4)

6. Sean Fisher 4 pts (-16)

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties