Tienvoudig wereldkampioene Gulliver verlengt contract bij pijlenleverancier Winmau

Trina Gulliver heeft haar contract bij Winmau Darts verlengd, zo heeft de Britse dartsfabrikant met trots bekendgemaakt.

Gulliver domineerde het damesdarts in het begin van deze eeuw door in de periode 2001-2011 liefst negen wereldtitels te veroveren. In 2016 voegde zij een tiende wereldtitel aan haar palmares toe.

De afgelopen jaren verdween The Golden Girl van het circuit omdat ze tegen haar alcoholverslaving vocht. Later gaf ze toe dat de alcoholverslaving haar bijna fataal was geworden.

In 2022 maakt ze echter haar grote comeback op het dartscircuit, want dan doet de 51-jarige Gulliver mee aan de eerste editie van het WK-senioren, waarvoor ze een wildcard heeft ontvangen.

''Dat is het volgende hoofdstuk in mijn carrière'', geeft ze aan op de website van Winmau. ''Het is een grote uitdaging voor mij om weer terug te keren in een competitieve vorm. Ik ben ongelofelijk hard aan het trainen en ik heb er enorm veel zin in om tegen de grootste namen uit onze sport te spelen.''

Dat ze die uitdaging kan aangaan met de steun van Winmau, maakt Gulliver enorm trots. ''Zij hebben mij vanaf het begin van mijn carrière gesteund, in mooie en in verdrietige tijden. Ik ben enorm dankbaar dat ik dankzij hun steun kan doorgaan.''

Lees meer over:
Overig Trina Gulliver

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties