Whitehead, Ritchie en Gray naar finalegroep in derde speelweek MODUS League

Conan Whitehead, Greg Ritchie en Adrian Gray hebben zich vanuit Groep C voor de finalegroep geplaatst tijdens de derde speelweek van de MODUS Online Live League.

Whitehead won vrijdag opnieuw vier duels na zeges op Adrian Gray (4-3), Paul Holloway (4-2), Dave Parletti (4-1) en Darren Beveridge (4-3). The Barbarian stelde daarmee de eerste plek in deze poule veilig nadat hij donderdag ook al vier keer had gewonnen.

Achter Whitehead eindigde Ritchie op veertien punten, gevolgd door Gray met twaalf punten. Beveridge (tien punten), Holloway en Parletti (beiden twee punten) zijn uitgeschakeld.

In de avondsessies spelen Paul Hogan, Lee Cocks, Fallon Sherrock, Jamie Clark en Michael Warburton tweemaal een poule tegen elkaar. In deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Niall Culleton wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 3)

Vrijdag 11 juni

Paul Holloway 3-4 Dave Parletti

Conan Whitehead 4-3 Adrian Gray

Greg Ritchie 4-0 Darren Beveridge

Adrian Gray 4-0 Paul Holloway

Dave Parletti 1-4 Darren Beveridge

Conan Whitehead 2-4 Greg Ritchie

Darren Beveridge 0-4 Adrian Gray

Paul Holloway 2-4 Conan Whitehead

Greg Ritchie 4-1 Dave Parletti

Paul Holloway 2-4 Darren Beveridge

Adrian Gray 4-1 Greg Ritchie

Conan Whitehead 4-1 Dave Parletti

Greg Ritchie 4-2 Paul Holloway

Darren Beveridge 3-4 Conan Whitehead

Dave Parletti 1-4 Adrian Gray

Whitehead, Ritchie en Gray naar finalegroep in derde speelweek MODUS League

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties