Adams stevent hard af op dagzege in Icons of Darts League

Martin Adams is vrijdag hard op weg naar de dagzege in de Icons of Darts League. De Engelse veteraan begon de dagcompetitie met drie overwinningen.

Adams startte met een 5-3 zege op David Evans en daarna wist Wolfie met 5-0 te winnen van Keane Barry. Vervolgens versloeg hij ook Diogo Portela (5-2) om op zes punten te komen. Later op de middag speelt de drievoudig Lakeside-kampioen nog tegen Jose Justicia en Scott Marsh.

Barry had dus verloren van Adams, maar won wel van Evans (5-1) en Marsh (5-2). De jonge Ier moet nu hopen op een misstap van Adams om nog kans te maken op de dagwinst.

Onder de naam Icons of Darts League worden twee poules afgewerkt. De ene groep speelt op maandag, woensdag en vrijdag en de andere poule is op dinsdag, donderdag en zaterdag aan de beurt. Op een speeldag speelt iedereen een keer tegen elkaar over een format van best of 9 legs. In totaal worden er vijftien duels op één dag afgewerkt.

De eerste groep in de Icons of Darts League bestaat uit Martin Adams, Diogo Portela, Jose Justicia, Keane Barry, Scott Marsh en David Evans.

Via een webcam worden de scores geregistreerd tijdens wedstrijden. Alle wedstrijden worden gestreamd op het YouTube-kanaal van organisator MODUS. De stream-uitzending begint dagelijks om 11:30 uur Nederlandse tijd.

Speelschema MODUS Icons of Darts League

Vrijdag 7 augustus
Vijfde speeldag

David Evans (94.73) 1-5 (96.46) Keane Barry
Martin Adams (98.03) 5-3 (96.00) David Evans
Keane Barry (94.14) 0-5 (113.86) Martin Adams
Jose Justicia (83.90) 3-5 (90.55) David Evans
Scott Marsh (74.33) 2-5 (91.78) Keane Barry
Diogo Portela (82.46) 2-5 (89.49) Martin Adams
David Evans v Scott Marsh
Keane Barry v Diogo Portela
Martin Adams v Jose Justicia
Diogo Portela v David Evans
Jose Justicia v Keane Barry
Scott Marsh v Martin Adams
Jose Justicia v Diogo Portela
Scott Marsh v Jose Justicia
Diogo Portela v Scott Marsh

Lees meer over:
PDC Icons of Darts League

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties