"Al duizenden tickets verkocht" - Organisatie Flanders Darts Trophy opgetogen over grote vraag naar tickets

België mag dit jaar een tweede toernooi van de European Tour organiseren. Van 6 tot 8 september vindt in Antwerpen de Flanders Darts Trophy plaats.

Na het succes van de Belgian Darts Trophy eerder deze maand is de vraag naar tickets enorm groot. Zo liet organisator Golazo weten dat er voor de Flanders Darts Trophy al duizenden tickets zijn verkocht. Het toernooi vindt plaats in Antwerp Expo.

“Het is toch wel heel mooi om te zien dat darts ook in Antwerpen zo populair is”, zegt Alexander Algoet namens Golozo tegenover Het Nieuwsblad. “We hebben een capaciteit voorzien van 3.500 bezoekers. Goed voor een totaal van 21.000 dartsfanaten. Het succes is ongezien."

Als je ziet hoeveel media-aandacht er afgelopen weekend was voor het event in Wieze en hoe de ticketverkoop voor het toernooi in Antwerpen nu ontploft, dan kan je wel stellen dat heel veel Belgen échte dartsfans zijn.”

De European Tour gaat eind deze maand verder met de German Darts Grand Prix in München.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties