Alle wedstrijden van alle banen live te zien tijdens komende UK Open

Fans waren er al jarenlang op aan het wachten, maar nu is het eindelijk zo ver. Alle wedstrijden van de UK Open, dus ook van de banen achter het televisiepodium, zijn vanaf dit jaar live te zien.

Naast het hoofdpodium was de afgelopen jaren ook baan 2 via een livestream op PDC TV te zien. De PDC heeft ervoor gezorgd dat de banen 3 tot en met 8 nu ook op de livestream komen. Fans kunnen dan de baan zien die zij graag live willen bekijken.

Tijdens de openingsdag van de UK Open worden alle acht banen gebruikt om de eerste vier rondes van het unieke toernooi af te werken. Tijdens de vijfde en zesde ronde op zaterdag wordt gebruik gemaakt van nog vier banen. Op zondag zijn de kwartfinales, halve finales en finale op het hoofdpodium.

De UK Open staat van 3 tot en met 5 maart op het programma in het Butlin's Resort in Minehead. Danny Noppert is de titelverdediger op de 'FA Cup of Darts'. De Nederlander versloeg vorig jaar Michael Smith in de finale en veroverde daarmee zijn eerste PDC-major.

Lees meer over:
PDC UK Open

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties