Anderson dient Nicholson van repliek: "Ik een slechte verliezer? We zullen binnenkort eens een praatje maken"

Gary Anderson won afgelopen maandag voor het eerst sinds 2020 weer eens een PDC-rankingtitel. Achteraf haalde de Schot zwaar uit naar voormalig profdarter Paul Nicholson.

Nicholson, tegenwoordig actief als commentator en analist, had in zijn column bij Sportinglife gezegd dat Anderson één van slechtste verliezers is uit de dartssport. Hij haalde verschillende incidenten aan waarbij Anderson het na een nederlaag aan de stok kreeg met zijn tegenstander. Ook met Nicholson zelf liep het in het verleden eens mis. "Ik moet toegeven dat ik een kleine tweet las van Nicholson die zei dat ik een van de ergste verliezers ter wereld ben," zei Anderson. "Ik ga een praatje met hem maken als ik hem zie, want dit is zwaar overdreven."

Extra motivatie

"Dus wie is een slechte verliezer? Is het de jongen die verslagen wordt, 'handen omhoog, je hebt goed gespeeld,' of is het de jongen die de hele tijd in je oor zit te roepen? Ik heb er de hele tijd aan gedacht tijdens het toernooi dat ik maandag won en was er extra door gemotiveerd."

Anderson zei tot slot tegen interviewer Dan Dawson: "Maar goed dat jij Paul niet bent, anders had ik je nu om een uitleg gevraagd. We zullen eens zien wie de slechte verliezer is."

Lees meer over:
PDC Gary Anderson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties