Anderson start poule des doods met overwinning op geblesseerde Davis, Suljovic verslaat Humphries

Gary Anderson heeft zonder problemen zijn eerste punten gepakt in Groep H. The Flying Scotsman versloeg de geblesseerde Joe Davis met 5-1 en kan toekijken hoe zijn concurrenten Raymond van Barneveld en Michael Smith het er later op de avond vanaf brengen.

Davis liet voorafgaand aan het toernooi al weten dat hij kampt met een tenniselleboog, een kwetsuur waardoor hij bijna besloot om zich af te melden voor de Grand Slam of Darts. De Engelsman besloot echter toch in actie te komen, maar dat hij gemiddelde van slechts 67 haalde mag dus geen verrassing zijn. Toch wist Davis nog een leg te pakken, met een 100 finish in de tweede leg. De runner-up van het jeugd-WK in 2020 kwam er daarna totaal niet meer aan te pas en zag Anderson daarna vier legs op rij pakken voor de winst.

Mensur Suljovic boekte een belangrijke zege in Groep F door concurrent Luke Humphries met 5-3 te verslaan. Eerder begon titelverdediger José de Sousa met een zege in deze groep door Matt Campbell met 5-1 aan de kant te schuiven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen