Anderson voorspelt verrassende winnaar op World Matchplay: 'Van Gerwen gaat het toernooi niet winnen'

Gary Anderson opende zijn World Matchplay maandagavond met een gemakkelijke 10-5 overwinning op Stephen Bunting.

Toch was de Schot helemaal niet tevreden met zijn vertoonde spel. ''Het was waardeloos. Bij vlagen ging het wel, maar een minuut later vlogen de pijlen alle kanten weer op. De volgende keer ga ik weer terug naar mijn oude pijlen. Die liggen zo lekker in mijn hand, maar wellicht zijn die een paar grammetjes te licht'', vertelde Anderson na afloop tijdens de persconferentie.

Verrassende toernooiwinnaar

Anderson wist de World Matchplay in 2018 te winnen en haalde vorig jaar de finale. Toen verloor hij in de eindstrijd van Dimitri van den Bergh. The Flying Scotsman denkt dat hij het toernooi dit jaar ook niet gaat winnen en verwacht dat er een verrassende winnaar gaat komen.

''Gaat Michael van Gerwen het toernooi winnen? Nee. Ga ik het winnen? Wellicht niet. Peter Wright? Wellicht ook niet. Ik denk dat we dit jaar een nieuwe winnaar gaan krijgen'', aldus de tweevoudig wereldkampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties