Aspinall gaat juichen voor beroemde stadsgenoot tijdens EK voetbal: 'Hopelijk kan Phil ons aan de overwinning helpen'

Nathan Aspinall is als professioneel darter een mooie ambassadeur voor de Engelse stad Stockport, maar The Asp is niet de enige beroemde atleet uit deze plaats.

Engels international Phil Foden komt namelijk ook uit Stockport. Foden is voetballer bij Manchester City en speelde onlangs nog in de verloren Champions League-finale tegen Chelsea.

Aspinall hoopt zijn bekende stadsgenoot ooit te kunnen ontmoeten. ''Ik heb nog niet de eer gehad om hem tegen te komen. Hij is ook afkomstig uit Stockport, zo'n vijf minuten van de plek waar ik ben opgegroeid. Maar je kan mij niet met hem vergelijken. Hij is geweldig en ik weet zeker dat we elkaar ooit gaan tegenkomen'', zegt hij tegen Oche180.

De tweevoudig WK-halvefinalist hoopt dat Foden deze maand ook gaat schitteren tijdens Euro 2020. ''Ik kan niet wachten op het EK, dat heb ik vorig jaar echt gemist. Helaas heeft de PDC besloten om gelijktijdig met het EK ook enkele dartstoernooien te organiseren.''

''Hopelijk kan Phil ons aan de overwinning helpen. Dat zou geweldig zijn voor Engeland en Stockport'', zo besluit Aspinall.

Lees meer over:
PDC Nathan Aspinall

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties