Aspinall geeft toe dat Menzies soms in zijn hoofd zat: "Hij zei in mijn oor, gooi een grote vijf en ik denk dat ik dat deed"

Nathan Aspinall is door naar de laatste 16 bij de German Darts Grand Prix na een overwinning op Cameron Menzies in een wedstrijd die sterk werd gedomineerd door de vele gemiste dubbels van de Schot.

Aspinall gaf na de wedstrijd toe dat hij meer voordeel had moeten halen, maar ook dat hij de hele wedstrijd zelfs een beetje medelijden had met Menzies. "Dat hebben we allemaal wel eens meegemaakt. Cameron is een geweldige speler, maar als er iets mis is met hem, dan is het wel zijn afwerking. Dus dat wist ik bij aanvang van de wedstrijd."

Gemakzucht

"Hij had het echt moeilijk en het was niet makkelijk om zelf de focus te behouden. Ik had die wedstrijd waarschijnlijk met 6-1 moeten winnen. Maar dat was mijn eigen gemakzucht, ik dacht dat ik de wedstrijd sowieso ging winnen en tegen de topspelers kun je dat niet doen. Maar ik ben uiteraard blij met de winst."

"Hij praat de hele wedstrijd door, hij wauwelt door en dat is gewoon 'Cammy'", vervolgt Aspinall. 'Hij wil vrienden zijn aan de oche, maar hij gaat uiteindelijk wel tot het uiterste. Op een bepaald moment wist ik niet welke score ik moest gooien en hij riep in mijn oor: 'gooi een vijf'. Dat was een verkeerde score en dat bleef toch een tijdje in mijn hoofd spoken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen