Aspinall na moeilijke wedstrijd tegen Wright: "Hij was er duidelijk met zijn hoofd niet bij door de situatie met zijn vrouw"

Nathan Aspinall heeft zich alsnog geplaatst voor de tweede ronde van de Grand Slam of Darts. The Asp versloeg in zijn laatste groepswedstrijd Peter Wright met 5-2.

Aspinall werd zo alsnog groepswinnaar. "ik wist vooraf duidelijk de situatie, alleen met een zege was ik zeker van kwalificatie voor de volgende ronde. Dit was niet mijn beste wedstrijd, maar de overwinning was het belangrijkste. Eigenlijk is het ongelooflijk dat ik alsnog de groep win", zegt Aspinall tegenover Online Darts.

Moeilijke wedstrijd

"De vrouw van Wright ligt momenteel in het ziekenhuis. "Peter was er duidelijk met zijn hoofd niet bij. Het was ook een moeilijke situatie, maar uiteindelijk moet ik professioneel zijn en de wedstrijd gewoon winnen."

In de achtste finales neemt Aspinall het op tegen Jermaine Wattimena. "Hij heeft nog niet vaak van mij gewonnen, dat mentaal voordeel heb ik dus wel. Mijn niveau zal wel een stuk de hoogte in moeten om een kans te maken op de eindzege hier, maar een langer format ligt me wel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen