Aspinall overwint zenuwen tegen Durrant: 'Nog niet mijn beste niveau, maar toch best tevreden' | Dartsnieuws.com

Aspinall overwint zenuwen tegen Durrant: 'Nog niet mijn beste niveau, maar toch best tevreden'

Nathan Aspinall was de enige die op de openingsavond van de Premier League Darts wist te winnen. 'The Asp' versloeg in een heruitgave van de finale van vorig jaar Glen Durrant met 7-3.

"Ik ben bijzonder gelukkig", opent Aspinall bij Online Darts. "Dit was een zeer belangrijke wedstrijd, dat ik de Premier League meteen kan starten met twee punten is geweldig. Ik speelde vanavond ook goed, nog niet op mijn allerbeste niveau, maar dit geeft toch vertrouwen voor het vervolg."

"Nochtans was ik bijzonder nerveus voor aanvang van deze wedstrijd", vervolgt Aspinall. "Ik ben er echter heel goed mee omgegaan en daarvoor ben ik best trots op mezelf."

Nerveus voor eigen covid-test

Het deelnemersveld van de Premier League werd maandagmorgen opgeschrikt door de positieve covid-test van Gerwyn Price. "Ik vind het echt bijzonder erg voor Gerwyn, hij had hier zo naar uitgekeken. Zelf was ik ook heel nerveus voor mijn covid-test. Je bent immers nooit zeker, ook al doe je alles volgens de regels. Het was een grote opluchting toen ik hoorde dat ik negatief getest had.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties