Aspinall reageert op kritiek van Wright over locatie Players Championship Finals: 'Dan moet je maar stoppen met darten'

Nathan Aspinall is uitstekend begonnen aan de Players Championship Finals. 'The Asp' versloeg in de openingsronde de Canadees Jeff Smith met 6-2 en mag het nu opnemen tegen Rob Cross.

"Jeff is een heel goede speler, die vorig weekend nog de Continental Cup won op het Championship Darts Circuit in de USA. Ik wist dus dat het belangrijk was om goed aan deze wedstrijd te beginnen en hem meteen onder druk te zetten", aldus Aspinall.

De 30-jarige Engelsman was er niet bij op de Grand Slam of Darts. "Ik heb er zelfs niet naar gekeken op televisie, zo veel pijn deed het. Anderzijds heb ik er wel van genoten om wat tijd te kunnen doorbrengen met mijn familie."

Butlin's Resort

De Players Championship Finals vinden traditioneel plaats in het Butlin's Resort te Minehead. "Het is geweldig om hier na twee jaar eindelijk terug te zijn. Vorig jaar vond het toernooi nog achter gesloten deuren plaats in Coventry en dat was toch niet hetzelfde. Ik ben iemand die echt leeft van de steun van het publiek. Ik begrijp dan ook niet dat Peter Wright eerder deze week aan het klagen was dat deze zaal moeilijk te bereiken is. Je zou tevreden moeten zijn dat we eindelijk opnieuw toeschouwers in de zaal hebben. Als je moeite hebt om naar toernooien te komen, dan moet je maar stoppen'', zo sneerde Aspinall naar Wright.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties