Barstow eerste tegenstander van Van Gerwen op WK Darts na zege op Canadees

Chas Barstow wordt de eerste tegenstander van Michael van Gerwen op het WK Darts. De Engelse WK-debutant zegevierde in de eerste ronde tegen mede-debutant John Norman Jnr.

Barstow is momenteel niet in het bezit van een PDC Tour Card, maar wist als reservespeler op de Players Championship-toernooien genoeg prijzengeld te sprokkelen om toch mee te doen aan het wereldkampioenschap.

De Engelsman kan terugkijken op een geslaagd debuut, want met een gemiddelde van 93 speelde hij zeker niet onverdienstelijk.

In de eerste twee sets stond Barstow slechts één leg af. Norman Jnr kroop in de derde set enigszins uit zijn schulp en pakte een 2-0 voorsprong in deze set door 60 en 62 uit te gooien. Set drie ging vervolgens met 3-1 naar de Canadees, die een 13-darter wierp in de vierde leg.

Met onder meer een 96 finish kwam Barstow daarna op een 2-0 voorsprong in set vier. Norman Jnr kwam nog terug tot 2-2 in de vierde set, maar daarna klaarde Barstow de klus met een keurige 13-darter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties