Beaton op koers voor twintigste (!) opeenvolgende deelname aan World Matchplay | Dartsnieuws.com

Beaton op koers voor twintigste (!) opeenvolgende deelname aan World Matchplay

Steve Beaton kan eind juli voor de twintigste opeenvolgende jaargang meedoen aan de World Matchplay. Vanaf 2001 is de Bronzed Adonis al vaste deelnemer.

Overigens deed Beaton ook in 1998 mee en dat ging met een kwartfinaleplek zeer behoorlijk. Na twee jaar afwezigheid keerde de Engelsman in 2001 weer terug op de World Matchplay om vervolgens geen editie meer te missen.

In 2001 behaalde de voormalig wereldkampioen zijn beste resultaat met een halvefinaleplaats. Vijftien jaar later, in 2016, haalde hij voor het laatst de laatste acht op dit prestigieuze toernooi.

Ook Adrian Lewis en James Wade lijken hun reeks van opeenvolgende deelnames aan het zomertoernooi te verlengen. Jackpot en The Machine hebben al respectievelijk vijftien en veertiende opeenvolgende edities achter hun naam staan. Aan de serie van Mervyn King lijkt juist een einde te komen. The King is sinds 2007 vaste deelnemer maar heeft zich momenteel virtueel niet gekwalificeerd.

Lees meer over:
PDC World Matchplay

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties