Berry van Peer herleeft na darteritus: "Misschien was dit mijn kerstcadeautje"

Berry van Peer heeft voor een stunt gezorgd in de tweede ronde van het WK Darts. De 27-jarige Nederlander versloeg de als 23e geplaatste Noord-Ier Josh Rock met 3-1.

Van Peer trok nochtans met twijfels naar Alexandra Palace nadat hij vorige week thuis van de trap viel en daarbij twee gekneusde ribben opliep. "Misschien was dit mijn kerstcadeautje”, zegt hij tegenover AD.nl.

Volg het WK Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

Maar komen de kerstplannen door deze zege in gevaar? "Nou, ik heb vlees besteld bij de slager en het is al opgehaald, maar er is nu even niemand thuis om het klaar te maken dus ik moet snel terug naar Brabant", lacht hij. "Ja, morgen ga ik terug naar Brabant. Eerst lekker Kerstmis vieren, even lekker relaxen en daarna terug naar Londen. Met wie ik terugkom weet ik nog niet, ik moet even rondvragen wie mee wil en wie vrij kan krijgen van werk. Als ik er zelf maar ben, haha!”

Van Peer herleeft na een bijzonder nare periode waarin hij geplaagd werd door darteritus. "Ik ben er nu niet echt meer mee bezig, maar er zijn ook mensen met darteritus die mij vragen om een clinic. Ik help mensen graag het goede pad op. Dat is een mooi ding.”

'Bionic' neemt het na kerstmis in de derde ronde op tegen Damon Heta, die in zijn openingswedstrijd met 3-1 te sterk was voor Martin Lukeman. "Hij gooide in zijn eerste partij niet best dus hij moet zéker beter gooien, anders is het niet genoeg.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties