Britse en Europese Q-School enkele weken uitgesteld

De PDC Q-School is vanwege verstevigde corona-maatregelen uitgesteld. Het meerdaagse evenement zou eerst plaatsvinden in januari, maar staat nu in februari op het programma.

De eerste fase wordt in twee blokken van drie dagen gespeeld. Eerst van 7 tot en met 9 februari en daarna van 10 tot en met 12 februari. Van 13 tot en met 16 februari wordt de tweede fase afgewerkt.

Bovendien is ook de speellocatie van de Europese Q-School veranderd. Deze vindt nu plaats in Niedernhausen, terwijl de Britse Q-School in Milton Keynes blijft.

Onlangs maakte de PDC een compleet nieuwe opzet voor de Q-School bekend. Het evenement is vanwege corona-veiligheidsmaatregelen in twee delen geknipt.

Spelers die dit seizoen hun PDC Tour Card zijn verloren of in de top-16 van de Challenge Tour en Development Tour zijn geëindigd, zijn direct geplaatst voor de tweede fase. Andere ambitieuze darters moeten eerst meedoen aan de eerste fase.

Lees meer over:
PDC Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties