Bunting doorbreekt negatieve reeks tegen Van Gerwen: "Dankzij intensieve training met Nathan Aspinall"

Stephen Bunting heeft voor een grote verrassing gezorgd in de tweede ronde van het Baltic Sea Darts Open. 'The Bullet' versloeg Michael van Gerwen met 6-4 en treft in de achtste finales Jonny Clayton.

Voor Bunting was de eerste keer in zeven jaar tijd dat hij tegen Van Gerwen wist te winnen. "Dat is uiteraard geweldig! Op het afgelopen WK wist ik ook al zo'n negatieve reeks tegen Dave Chisnall te doorbreken. Ik haal de laatste tijd een heel constant niveau. Voor het WK heb ik intensief getraind met Nathan Aspinall en dat heeft me op scherp gezet", zegt Bunting.

Clayton

In de achtste finales neemt Bunting het vanmiddag op tegen Jonny Clayton. "Die zege tegen Van Gerwen is verleden tijd, ik focus me nu volledig op mijn volgende wedstrijd. Clayton is uiteraard een heel goede speler, maar als ik opnieuw mijn niveau haal, dan moet het zeker lukken om van hem te winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties