Cadby dolgelukkig na het winnen van een Tour Card: "Zal niet meer dezelfde fouten maken als vroeger"

Corey Cadby keert na drie jaar afwezigheid terug op de PDC Pro Tour. De 27-jarige Australiër veroverde op de tweede finaledag van Q-School een Tour Card voor de komende twee jaar.

Cadby was in zijn beslissende wedstrijd met 6-3 te sterk voor Karel Sedlacek. "Het is nog altijd niet goed tot me doorgedrongen. Maar ik heb er altijd in geloofd dat het zou lukken om een Tour Card te veroveren. Mijn dubbels waren vandaag wat wisselvallig, maar op het juiste moment vielen ze gelukkig wel. The King is back", aldus Cadby.

Geleerd uit fouten

"Ik ben terug waar ik thuishoor", vervolgt Cadby. "Ik heb geleerd uit de fouten die ik in het verleden heb gemaakt en kijk ernaar uit wat de toekomst voor me in petto heeft."

Cadby veroverde zijn Tour Card op vrijdag de dertiende. "Dertien is mijn geluksgetal, ik speelde vandaag overigens ook op bord dertien en stond als dertiende op de registratielijst (lacht)."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties