Caris moet afscheid nog even uitstellen: 'Erg blij dat ik zaterdag nog een keer mag spelen'

De carrière van Magnus Caris is nog niet voorbij. Zweden wist donderdagavond in de eerste ronde van de World Cup of Darts van Brazilië te winnen.

Caris, die na dit toernooi afscheid neemt van de sport, was samen met teamgenoot Dennis Nilsson met 5-1 te sterk voor het Braziliaanse duo Diogo Portela en Artur Valle. Bovendien was 'Pokerface' de beste man van de wedstrijd. Hij gooide met 95.6 het hoogste gemiddelde van het viertal.

''Het was een moeilijke partij, maar Dennis wist goed zijn dubbels te raken. We hebben geluk gehad'', zei de Zweedse darter na zijn duel voor de camera's van RTL 7.

Verslaggever Arjan van der Giessen confronteerde Caris vervolgens met het feit dat hij zaterdag nog een keer aan de bak moet en dus zijn afscheid nog even moet uitstellen.

''Helaas wel, ik heb gefaald'', grapte de tweevoudig Zweeds nationaal kampioen. Vervolgens: ''Ik ben erg blij dat ik zaterdag nog een keer mag spelen'', zo besloot de afzwaaiende Caris.

Bekijk hier ons toernooicenter voor de World Cup of Darts. Daarin is informatie te vinden over de loting, verdeling van het prijzengeld, het format, TV-uitzendschema en een link naar het scorecenter om alle tussenstanden live te volgen.

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties