Chisnall na sterke partij langs Gilding op WK Darts

Dave Chisnall heeft zich voor zijn vijfde opeenvolgende jaar geplaatst voor de derde ronde op het WK Darts. 'Chizzy' werd flink getest door Andrew Gilding, maar hij doorstond de uitdaging met 3-1 in sets.

Gilding kwam als een komeet uit de startblokken en won de eerste set met een gemiddelde van liefst 112. In de tweede set set wist Chisnall zijn niveau op te krikken naar 112 gemiddeld, en trok de tweede set met 3-0 naar zich toe dankzij een 11-darter en een 12-darter.

Chisnall pakte vervolgens een 2-0 voorsprong in set drie, maar Gilding kwam terug tot 2-2. Daarna was het 'Chizzy' die met een 12-darter de vijfde leg won en een 2-1 voorsprong nam. Ook de vierde set werd pas na vijf legs beslist. Gilding kreeg één kans om een laatste set af te dwingen, maar miste vanaf 150 de dubbel 18 voor de set. Chisnall profiteerde en wierp 58 uit voor de winst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties