Chisnall revancheert zich voor nederlaag tegen Van Barneveld met zege op Evetts

Dave Chisnall heeft zijn eerste punten bemachtigd in Groep A. Na zijn nederlaag tegen Raymond van Barneveld (5-3), was 'Chizzy' met 5-2 te sterk voor Ted Evetts.

Met nog een duel tegen Gerwyn Price voor de boeg, wist Chisnall wat zijn opdracht was; winnen en het liefst zo ruim mogelijk. De Engelsman begon goed en kwam met twee prima legs op een 2-0 voorsprong. Daarna was Chisnall echter twee keer niet binnen vijf beurten uit, en zag hij Evetts langszij komen. Met een 13-darter in de vijfde leg ging de voorsprong daarna toch weer naar Chisnall, die daarna een 14-darter en een 113 finish wierp om een 5-2 eindstand op het scorebord te zetten.

In de poule van Danny Noppert wist Mensur Suljovic zijn eerste overwinning te boeken. 'The Gentle' verloor in zijn eerste groepswedstrijd van Simon Whitlock, maar zegevierde nu met 5-2 tegen Christian Perez. De Filipijn ging eerder nipt met 5-4 onderuit tegen Noppert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen