Chisnall verwacht sterk team te kunnen vormen met Wade: 'Met mijn scores en zijn finishes kunnen wij goed koppel zijn'

Dave Chisnall mag Engeland dit jaar voor de derde keer vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Chizzy speelt samen met James Wade, die voor het eerst sinds 2010 een oproep heeft gekregen.

De twee Engelsen staan in de eerste ronde tegenover Diogo Portela en Artur Valle uit Brazilië. Chisnall verwacht ver te kunnen komen met zijn teamgenoot.

''Met mijn scoringspower en James' scherpe finishes, kunnen we een goed team zijn'', zo ziet Chisnall de voordelen van deze selectie. ''Ik denk dat wij ver kunnen komen. De eerste ronde is altijd lastig vanwege het korte format, maar hopelijk kunnen wij daar doorheen komen.''

''Het zou geweldig zijn om mijn eerste mjaor voor mijn land te winnen. Dat zou een springplank voor mijn eigen carrière kunnen zijn, hetgene wat Jonny (Clayton, red.) ook overkwam. Ik weet dat het niveau goed genoeg is. Ik moet het gewoon vaker later zien en beter mijn focus bewaren'', aldus Chisnall.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties