Clayton content met goed resultaat tegen Wade: 'Leuk om revanche te kunnen nemen'

Op de tiende speeldag van de Premier League Darts heeft Jonny Clayton met 8-5 van James Wade gewonnen. De Welshman klimt dankzij deze zege naar de vierde plaats in de tussenstand.

Clayton liet een gemiddelde van meer dan 105 noteren. "Dit is toch een beetje wraak voor de zware 7-2 nederlaag die ik op de achtste speeldag leed tegen James.''

''Het is uiteraard een leuk gevoel om deze wedstrijd te winnen maar het is toch ook leuk om een soort van revanche te kunnen nemen", aldus Clayton bij RTL 7.

Sterk dubbelpercentage

In de zesde leg van de wedstrijd gooide 'The Ferret' een knappe 134-finish met tweemaal dubbel twintig. "In de vorige wedstrijden liet ik het soms wat liggen op mijn dubbels, het stemt me dus bijzonder tevreden dat ik ze vanavond wel aan een goed percentage (bijna 75 procent) afwerkte. Dat is tegen James, die ik beschouw als de beste finisher ter wereld, zeker nodig om een kans te maken op de zege", besluit Clayton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties