Clayton mist zijn werk als stukadoor: "Maar hopelijk word ik hierdoor een betere darter"

Jonny Clayton heeft zich bijzonder overtuigend geplaatst voor de achtste finales van het Baltic Sea Darts Open. 'The Ferret' was in de tweede ronde met 6-1 te sterk voor Ted Evetts.

"Het is altijd moeilijk om tegen een goede vriend te spelen", opent Clayton. "Zeker als je merkt dat die zijn normale niveau niet haalt en eigenlijk veel beter kan. Maar ik klaag niet, ik ben tevreden met deze overwinning en vooral mijn dubbels gingen bijzonder goed vanavond."

Voltijds prof

Clayton is sinds vorig jaar voltijds prof. "Ik mis mijn werk als stukadoor wel, zeker het contact met de vrienden op het werk. Maar hopelijk word ik hierdoor een betere darter, moest dat toch niet het geval zijn, dan keer ik gewoon terug naar mijn werk."

De toernooien volgen elkaar in razendsnel tempo op. "Maar ik ben nog niet moe, voorlopig ben ik dan ook van plan om overal aan deel te nemen. Moest het toch te druk worden, dan zal ik eerder eens een Players Championship overslaan dan een Euro Tour."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen