Clayton na zege op New South Wales Darts Masters: 'Geweldig om dit toernooi te winnen met mijn familie in de zaal'

Jonny Clayton won afgelopen weekend de New South Wales Darts Masters. Voor The Ferret was het de eerste toernooizege van het jaar.

Clayton versloeg in de finale James Wade met 8-1. "Hopelijk heb ik de mensen bewezen dat ik echt kan darten", lacht de 47-jarige Welshman. "Dit is waarom ik ben uitgenodigd voor deze evenementen. Ik ben hier om toernooien te winnen, en deze overwinning betekent zoveel voor me."

Ook de familie van Clayton was aanwezig in Australië. "Ik heb nog nooit iets gewonnen met mijn familie erbij, dus het was een fantastisch gevoel om te winnen in het bijzijn van mijn vrouw en kinderen. "Het is een ervaring die ik ga onthouden de rest mijn leven. Ik ben vereerd dat ik voor deze evenementen word uitgenodigd en ik ben blij dat ik heb laten zien wat ik kan."

WK

"Hopelijk geeft dit een kick-start aan mijn seizoen, en het zou fantastisch zijn om weer te winnen in Nieuw-Zeeland", zegt Clayton. "Ik kijk nu al uit naar Alexandra Palace in december. Daar wil ik wereldkampioen worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties